Ska du sälja din bostad?

Jämför alla mäklare i Årsta

Välj mäklaren som passar dig bäst!

Här kan du utan kostnad jämföra alla mäklare i Årsta när du vill hitta den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning. Det är snabbt, enkelt och du får oftast svar från mäklare redan samma dag!

Beskriv objektet som ska säljas

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Så här går det till

Skapa en förfrågan

1. Skapa en förfrågan

Skapa en kostnadsfri frörfrågan genom att fylla i formuläret ovan och beskriva bostaden som ska säljas.

Få svar från mäklare

2. Få svar från mäklare

Du kommer att få förslag från upp till 5 olika mäklare som du enkelt kan jämföra mellan.

Välj den bästa mäklaren

3. Välj den bästa mäklaren

När du har jämfört de olika mäklarna så väljer du mäklaren som är bäst lämpad för just din bostadsförsäljning.

Därför bör du använda tjänsten

Du hittar den bästa mäklaren

Du hittar den bästa mäklaren

Jämför du flera mäklare så hittar du lättare mäklaren som passar dig bäst.

Tjänsten är helt kostnadsfri

Tjänsten är helt kostnadsfri

Att jämföra mäklare är helt kostnadsfritt för dig.

Få bättre betalt för bostaden

Få bättre betalt för bostaden

Bästa sättet att få bra betalt för bostaden är att välja en bra mäklare.

Du slipper leta runt själv

Du slipper leta runt själv

Genom att jämföra mäklare hittar du mäklaren som är bäst för dig.

Enbart kvalitets-kontrollerade mäklare

Enbart kvalitets-kontrollerade mäklare

Genom egna kontroller säkerställer vi att du får svar från seriösa mäklare.

Du förbinder dig inte till något

Du förbinder dig inte till något

Du avgör själv om du vill anlita nån av mäklarna.

Vad tidigare bostadssäljare tycker

Mäklare Vantör

Ska du sälja bostad i Vantör?
Här på Mäklareårsta.se hjälp vi dig helt gratis att hitta en bra fastighetsmäklare i Vantör i samband med din bostadsförsäljning. Samtliga fastighetsmäklarna har kvalitetssäkrats genom Fastighetsmäklarinspektionen samt Creditsafe. Vi har hjälpt över 2000 att hitta rätt mäklare senaste året. Du binder dig inte att anlita en mäklare när du tar in kostnadsförslag.

Rätt mäklare i Vantör

Att sälja sin bostad är för många den största affär man gör, därför bör man välja mäklare med omsorg, så att man får ut så mycket som möjligt av sin försäljning. På grund av detta, borde en grundlig jämförelse av mäklare vara ett krav innan man väljer att gå vidare med en mäklare, På Mäklareårsta.se kan du enkelt och kostnadsfritt få hjälp med detta. Många av de bästa mäklarna i Vantör har vi samlat på Mäklareårsta.se och kan på så sätt tillhandahålla en kraftfull tjänst för att jämföra fastighetsmäklare i Vantör. Du behöver bara beskriva din bostad, så skickas informationen till våra anslutna mäklare i Vantör som sedan kontaktar dig och uppger mäklararvode och vad som inkluderas i upplägget. Fastighetsmäklaren måste förbli opartisk och det är mäklarens plikt att se till att köparens och säljarens intressen bevaras. Titeln fastighetsmäklare är skyddad och kräver att man avklarat en högskoleutbildning samt att man fullföljt 10 veckor praktik på en mäklarbyrå. Från 1984 är fastighetsmäklarinspektionen den statliga instans som reglerar titeln fastighetsmäklare. Mäklarbranschen i Sverige domineras av franchisebolag, detta betyder att majoriteten av mäklarkontoren är fristående företag som endast arbetar under mäklarkedjornas varumärken. Därför är det essentiellt att man förstår att man inte vänder sig till ett centralt bolag som har massvis med kontor, utan att det i många fall är mindre privatägda firmor som går under någon av de stora byråernas varumärken. Av denna anledning måste kolla upp och jämföra mäklare innan man bestämmer med vem man vill sälja sin bostad med. För att få ut så mycket som möjligt vid en bostadsförsäljning så det essentiellt att hitta en engagerad mäklare som ser till att man får rätt marknadsföring. De mäklare som vi förmedlar via Mäklareårsta.se är aktiva medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Detta innebär att mäklarna har tillräcklig försäkring om något skulle gå fel. Att använda den här tjänsten kostar inget och är inte bindande. Valet ligger helt hos dig, om ska anlita en mäklare som Mäklareårsta.se förmedlar till dig.

Rätta mäklaren i Vantör

Valet av den absolut bästa mäklaren till försäljning av ens bostad i Vantör verkar ofta simpelt, dock kan mäklares erfarenhet kan variera. Det är en rad viktiga aspekter man bör ta hänsyn till i ditt urval från de mäklare som jobbar som fastighetsmäklare idag. Mäklaren måste ha gått erforderlig utbildning samt ackrediterad av FMI, vara aktiv medlem i ett branschföbund och ha en försäkring som täcker ansvar på miljonbelopp. En fastighetsmäklare som inte arbetar enligt gällande regelverk kan prickas av Fastighetsmäklarinspektionen och vid upprepade förseelser vid upprepade förseelser kan de även bli av med sin mäklarlicens. Frånsett detta finns också andra faktorer att begrunda när du väljer mäklare till just din försäljning i Vantör. Väldigt många bostadssäljare i Vantör fokuserar på vad mäklarna tar betalt men det vanligtvis är viktigare vad mäklaren räknar in för arbete i arvodet. Mäklare med låga arvoden ger nästan alltid sig själv ett mycket sämre utgångsläge då de måste snåla med den tid och de resurser man lägger på förmedlingen. Säg istället att du vill inkludera utökad marknadsföring i priset och tvinga istället din mäklare att garantera fler visningar, ökad marknadsföring eller liknande istället för att bara ha prisfokus. Ha som krav att den mäklare du väljer lovar att sköta visningarna av din bostad samt i de fall det är rimligt även tar hjälp av en kollega så dina potentiella köpare lättare kan få svar på sina frågor under visningen. Se till att alla mäklare säljer in sig för uppdraget så skapar du dig lättare en mening hur väl din mäklare på rätt sätt kan leva upp till dina krav gällande försäljningen av bostaden. Ifall du bara ska ta hänsyn till en omständighet i ditt urval utav vilken av mäklarna du slutligen anlitar så borde det vara den mäklare som helt utan tvivel ser till att bli mest engagerad i vad ditt slutpris landar på och gör allt i sin makt för att din försäljning ska löpa så smidigt som möjligt. Det som brukar vara svårast med att välja fastighetsmäklare brukar nästan uteslutande vara bristen på kunskap om vilka mäklare som finns i Vantör. Med det kan Mäklareårsta.se helt gratis hjälpa dig med att syna olika mäklare så du utan förpliktelser kan få personlig kontakt med upp till 5 mäklare. De bokar gratis in ett personlig möte med dig där de går igenom vad bostaden är värd och berätta mer om hur de skulle lägga upp planen vid försäljningen, visa sin tidigare lokala försäljningsresultat och vad de förmedlingarna slutade på för pris. Grundat på din uppfattning av fastighetsmäklarna fattar du därefter ditt beslut på egen hand vem av dem du skulle vilja anlita. Skulle du inte tycka att någon av mäklarna motsvarar dina villkor är du självfallet inte heller förpliktad att anlita en av dem.