Ska du sälja din bostad?

Jämför alla mäklare i Årsta

Välj mäklaren som passar dig bäst!

Här kan du utan kostnad jämföra alla mäklare i Årsta när du vill hitta den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning. Det är snabbt, enkelt och du får oftast svar från mäklare redan samma dag!

Beskriv objektet som ska säljas

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Så här går det till

Skapa en förfrågan

1. Skapa en förfrågan

Skapa en kostnadsfri frörfrågan genom att fylla i formuläret ovan och beskriva bostaden som ska säljas.

Få svar från mäklare

2. Få svar från mäklare

Du kommer att få förslag från upp till 5 olika mäklare som du enkelt kan jämföra mellan.

Välj den bästa mäklaren

3. Välj den bästa mäklaren

När du har jämfört de olika mäklarna så väljer du mäklaren som är bäst lämpad för just din bostadsförsäljning.

Därför bör du använda tjänsten

Du hittar den bästa mäklaren

Du hittar den bästa mäklaren

Jämför du flera mäklare så hittar du lättare mäklaren som passar dig bäst.

Tjänsten är helt kostnadsfri

Tjänsten är helt kostnadsfri

Att jämföra mäklare är helt kostnadsfritt för dig.

Få bättre betalt för bostaden

Få bättre betalt för bostaden

Bästa sättet att få bra betalt för bostaden är att välja en bra mäklare.

Du slipper leta runt själv

Du slipper leta runt själv

Genom att jämföra mäklare hittar du mäklaren som är bäst för dig.

Enbart kvalitets-kontrollerade mäklare

Enbart kvalitets-kontrollerade mäklare

Genom egna kontroller säkerställer vi att du får svar från seriösa mäklare.

Du förbinder dig inte till något

Du förbinder dig inte till något

Du avgör själv om du vill anlita nån av mäklarna.

Vad tidigare bostadssäljare tycker

Mäklare Johanneshov

Ska du sälja bostad i Johanneshov?
Vi på Mäklareårsta.se hjälper dig helt gratis att jämföra olika mäklare i Johanneshov i samband med din bostadsförsäljning. Alla mäklarna är kvalitetssäkrade genom Fastighetsmäklarinspektionen, FMI, och Creditsafe. Vi har hjälpt tusentals att hitta rätt mäklare. Du är inte tvingad att använda dig av en av mäklarna när du tar in kostnadsförslag.

Mäklare i Johanneshov

Försäljningen av ens bostad är för många den största affär man gör, det är därför viktigt att hitta en bra mäklare, för att få ut så mycket av försäljningen som det bara går. Av ovan nämnda skäl, är det därför viktigt att jämföra mäklare innan man bestämmer sig för vilken mäklare man ska sälja med. Mäklareårsta.se hjälper dig helt gratis med detta. Många av de bästa mäklarna i Johanneshov har vi samlat på Mäklareårsta.se och kan därför erbjuda en väldigt smidig och bra tjänst för att jämföra fastighetsmäklare i Johanneshov. Beskriv endast din bostad, varpå beskrivningen skickas till mäklare i Johanneshov som därefter kontaktar dig med sitt mäklararvode samt vilka kringtjänster och mervärden som igår i offerten. Mäklaren ska vara en opartisk mellanhand och dennes skyldighet är att ta tillvara både säljarens och köparens intressen. Titeln fastighetsmäklare är skyddad och kräver att man slutfört en tvåårig högskoleutbildning och dessutom har genomfört 10 veckors praktik på en mäklarbyrå. Från 1984 är fastighetsmäklarinspektionen den statliga instans som prövar titeln fastighetsmäklare. Mäklarbranschen i Sverige domineras av franchisebolag, vilket betyder att väldigt många mäklarkontor är fristående firmor som endast är verksamma under mäklarkedjornas varumärken. Man måste därför förstå att det inte är en stor firma i sig man vänder sig till, utan att det i många fall är mindre privatägda firmor som verkar undet något av de stora varumärkena i branschen. Man måste därför omsurgsfullt jämföra mäklare innan valet av mäklare för ens bostadsförsäljning görs. Ska man få ut så mycket det går av sin bostadsförsäljning så är det viktigt att välja rätt mäklare som marknadsför försäljningen på rätt sätt. Mäklare som förmedlas via Mäklareårsta.se är registrerade hos Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Det medför att mäklarna även är försäkrade så att du kan känna dig helt trygg. Denna tjänst är helt gratis och är inte bindande. Valet ligger helt hos dig, om ska anlita en mäklare som du kommer i kontakt med via Mäklareårsta.se.

Mäklarna i Johanneshov

Att välja rätt mäklare till försäljning av ens bostad i Johanneshov kan låta enkelt men mäklarnas tidigare försäljningsresultat i området kan variera. Det finns några självklarheter att tänka på för att undvika att få en dålig mäklare bland de som jobbar som fastighetsmäklare idag. Mäklaren du anlitar ska vara utbildad och godkänd utifrån FMI:s krav, vara medlem i exempelvis Mäklarsamfundet eller annat mäklarförbund samt ha en fullt täckande mäklaranpassad ansvarsförsäkring. En fastighetsmäklare som inte arbetar enligt gällande regelverk kan varnas av FMI och dessutom förlora sin rätt att verka som fastighetsmäklare. Utöver detta finns även fler aspekter du alltid bör överväga för att mäklaren du väljer ska kunna ge dig så bra möjligheter som möjligt för din bostadsförsäljning i Johanneshov. Väldigt många bostadssäljare i Johanneshov lägger all uppmärksamhet på mäklarnas priser trots att det är mer betydelsefullt vad du får för upplägg och marknadsföring inkluderat. Mäklarna med de lägsta mäklararvodena har ofta svårare att uppnå samma resultat då de måste lägga begränsat med tid på försäljningen. Säg istället att du vill inkludera utökad marknadsföring i arvodet och få hellre mäklaren att lova Vip-visningar, fler annonser och så vidare än att bara fokusera på priset. Kräv alltid att din fastighetsmäklare själv närvarar på alla visningar och ifall det är genomförbart också har en hjälpreda med sig för att på bästa sätt kunna ta hand om alla spekulanter på visningen av din bostad. Låt mäklarna sälja in sig själva till dig så får du lättare en känsla av hur pass bra du tror att mäklaren du väljer kan sälja in din bostad till en köpare. Om du bara ska bedöma en sak i din utvärdering gällande vilken mäklare i Johanneshov du beslutar att ge uppdraget så välj den mäklare som helt utan tvivel ser till att bli mest hängiven till din försäljning och lägger den tid som krävs för att du som säljare ska bli nöjd. Det svåraste med att hitta rätt fastighetsmäklare brukar oftast vara att man själv inte vet vilka fastighetsmäklare som funnits länge i Johanneshov. Med det kan Mäklareårsta.se helt gratis hjälpa dig med att syna olika mäklare så du utan förpliktelser kan få personlig kontakt med upp till 5 mäklare. Mäklarna gör en värdering hemma hos dig kostnadsfritt där de också kan visa sitt försäljningsupplägg för just din bostad, berätta mer om sina tidigare försäljningar i området och hur höga försäljningspriser de tror sig kunna få för din bostad. Du väljer utifrån fastighetsmäklarnas presentationer sedan ensam om någon av mäklarna imponerat på dig i den utsträckning att de vill anlita dem för försäljningen. Skulle du inte tycka att någon av mäklarna infria de krav du ställer på din försäljning måste du inte på något sätt anlita någon av dem utan du har din fulla frihet att välja eller att avstå.