Ska du sälja din bostad?

Jämför alla mäklare i Årsta

Välj mäklaren som passar dig bäst!

Här kan du utan kostnad jämföra alla mäklare i Årsta när du vill hitta den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning. Det är snabbt, enkelt och du får oftast svar från mäklare redan samma dag!

Beskriv objektet som ska säljas

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Så här går det till

Skapa en förfrågan

1. Skapa en förfrågan

Skapa en kostnadsfri frörfrågan genom att fylla i formuläret ovan och beskriva bostaden som ska säljas.

Få svar från mäklare

2. Få svar från mäklare

Du kommer att få förslag från upp till 5 olika mäklare som du enkelt kan jämföra mellan.

Välj den bästa mäklaren

3. Välj den bästa mäklaren

När du har jämfört de olika mäklarna så väljer du mäklaren som är bäst lämpad för just din bostadsförsäljning.

Därför bör du använda tjänsten

Du hittar den bästa mäklaren

Du hittar den bästa mäklaren

Jämför du flera mäklare så hittar du lättare mäklaren som passar dig bäst.

Tjänsten är helt kostnadsfri

Tjänsten är helt kostnadsfri

Att jämföra mäklare är helt kostnadsfritt för dig.

Få bättre betalt för bostaden

Få bättre betalt för bostaden

Bästa sättet att få bra betalt för bostaden är att välja en bra mäklare.

Du slipper leta runt själv

Du slipper leta runt själv

Genom att jämföra mäklare hittar du mäklaren som är bäst för dig.

Enbart kvalitets-kontrollerade mäklare

Enbart kvalitets-kontrollerade mäklare

Genom egna kontroller säkerställer vi att du får svar från seriösa mäklare.

Du förbinder dig inte till något

Du förbinder dig inte till något

Du avgör själv om du vill anlita nån av mäklarna.

Vad tidigare bostadssäljare tycker

Mäklare Hammarby

Vill du sälja din bostad i Hammarby?
MäklareÅrsta.se hjälper dig kostnadsfritt att jämför flera mäklare i Hammarby när du ska sälja din bostad. Mäklarna har kvalitetssäkrats genom Fastighetsmäklarinspektionen samt Creditsafe. Vi har hjälpt över 2000 att hitta den bästa mäklaren till sin bostadsförsäljning. Du är inte tvungen att anlita en mäklare när du tar in förslag från olika mäklare

Hitta rätt mäklare i Hammarby

Den troligtvis största affär man gör i sitt liv är bostadsaffären. Det är önskvärt att få så högt försäljningspris som möjligt, att låta en bra mäklare ta hand om försäljningen är därför ett måste! Av detta skäl, borde en grundlig jämförelse av mäklare vara ett krav innan man väljer att gå vidare med en mäklare, Mäklareårsta.se hjälper dig helt gratis med detta. Många av de bästa mäklarna i Hammarby har vi samlat på Mäklareårsta.se och kan därför erbjuda en väldigt smidig och bra tjänst för att jämföra fastighetsmäklare i Hammarby. Du beskriver bara din bostad, så skickas informationen till våra anslutna mäklare i Hammarby som därefter kontaktar dig med sitt mäklararvode samt vilka försäljningsresultat de kan uppvisa på tidigare uppdrag. Fastighetsmäklaren måste förbli opartisk och det är upp till mäklaren att fasthålla så att bägge parters intressen bevaras. Titeln fastighetsmäklare är skyddad och kräver att man fullföljer en högskoleutbildning på 120 hp samt att man fullföljt 10 veckor praktik på en mäklarbyrå. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga instans som reglerar titeln fastighetsmäklare sedan 1984. I Sverige domineras mäklarbranschen av franchise, det innebär att de flesta mäklarkontor är fristående bolag som endast arbetar under mäklarkedjornas varumärken. Det är därför väldigt viktigt att förstå att det inte är en stor firma i sig man vänder sig till, utan att det i många fall är mindre privatägda firmor som jobbar under något av de stora mäklarbyråernas varumärken. Man måste därför omsurgsfullt jämföra mäklare innan valet av mäklare för ens bostadsförsäljning görs. För att få ut så mycket som möjligt vid en bostadsförsäljning så det essentiellt att hitta en engagerad mäklare som lägger ut din bostadsförsäljning på rätt kanaler. Alla anslutna mäklare på Mäklareårsta.se är kvalitetssäkrade och är med i antingen Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Det medför att mäklarna även är försäkrade så att du kan känna dig helt trygg. Användandet av tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Det är helt upp till dig, om du vill anlita en mäklare som vi förmedlar till dig.

Bästa mäklarna i Hammarby

Att leta upp en mäklare på nätet inför försäljningen av din bostad i Hammarby kan ofta uppfattas som ett okomplicerat val men då har man glömt att mäklares erfarenhet kan variera. Det finns många ståndpunkter du ska ta ställning till när du ska hitta rätt bland mäklarna som jobbar som fastighetsmäklare idag. Mäklaren måste ha gått erforderlig utbildning samt godkänd av Fastighetsmäklarinspektionen, vara aktiv medlem i ett branschföbund och även ha en ansvarsförsäkring. De fastighetsmäklare som inte sköter sig eller begår allvarliga misstag kan prickas av Fastighetsmäklarinspektionen och vid upprepade förseelser även förbjudas att fortsätta arbeta som mäklare. Utöver just det finns också andra faktorer att begrunda för att kunna hitta en så bra mäklare som möjligt för att din förutsättningar för försäljningen i Hammarby ska vara så goda som det bara går. I Hammarby är det vanligt att man fokuserar på vad mäklarna tar betalt men det är mer betydelsefullt vad du får för upplägg och marknadsföring inkluderat. Lågprismäklarna må vara billiga men har ofta svårare att uppnå samma resultat då de måste lägga begränsat med tid på försäljningen. Se till att få de tjänster och den marknadsföring du vill ha inkluderat i arvodet och få hellre mäklaren att lova extra visning av bostaden, ökad annonsering med mera istället för att bara ha prisfokus. Insistera att mäklaren ska hålla i visningar på egen hand och gärna att fastighetsmäklaren har en kollega eller mäklarassistent med sig så besökarna kan tillvaratas på bästa sätt. Bedöm ifall mäklarna är duktiga på att sälja in sig själv som mäklare så skapar du dig lättare en mening hur bra den av mäklarna du slutligen anlitar på bästa sätt kan representera dig och din bostad. Om du bara ska bedöma en sak i din utvärdering gällande vilken mäklare i Hammarby du beslutar att ge uppdraget så välj den mäklare som lovar att bli mest personligt hängiven till din försäljning och gör allt i sin makt för att din försäljning ska löpa så smidigt som möjligt. Det som brukar vara svårast med att välja fastighetsmäklare brukar nästan uteslutande vara bristen på kunskap om vilka mäklare som finns i Hammarby. Med just den biten kan vi vara till hjälp så du helt gratis kan jämföra alla lokala mäklare genom att du gratis får personliga möten med mäklarna där de presenterar sina arvoden och försäljningsstrategier. Dessutom helt utan förpliktelser. De kommer helt gratis ut till dig för att värdera bostaden och berätta mer om hur de skulle lägga upp planen vid försäljningen, uppvisa senaste försäljningarna de gjort i området och vad de andra objekten i området sålts för. Med utgångspunkt i detta kan du därefter själv ifall du önskar gå vidare med en av dem. Skulle du inte tycka att någon av mäklarna når upp till dina krav är du självfallet inte heller förpliktad att anlita en av dem.