Ska du sälja din bostad?

Jämför alla mäklare i Årsta

Välj mäklaren som passar dig bäst!

Här kan du utan kostnad jämföra alla mäklare i Årsta när du vill hitta den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning. Det är snabbt, enkelt och du får oftast svar från mäklare redan samma dag!

Beskriv objektet som ska säljas

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Så här går det till

Skapa en förfrågan

1. Skapa en förfrågan

Skapa en kostnadsfri frörfrågan genom att fylla i formuläret ovan och beskriva bostaden som ska säljas.

Få svar från mäklare

2. Få svar från mäklare

Du kommer att få förslag från upp till 5 olika mäklare som du enkelt kan jämföra mellan.

Välj den bästa mäklaren

3. Välj den bästa mäklaren

När du har jämfört de olika mäklarna så väljer du mäklaren som är bäst lämpad för just din bostadsförsäljning.

Därför bör du använda tjänsten

Du hittar den bästa mäklaren

Du hittar den bästa mäklaren

Jämför du flera mäklare så hittar du lättare mäklaren som passar dig bäst.

Tjänsten är helt kostnadsfri

Tjänsten är helt kostnadsfri

Att jämföra mäklare är helt kostnadsfritt för dig.

Få bättre betalt för bostaden

Få bättre betalt för bostaden

Bästa sättet att få bra betalt för bostaden är att välja en bra mäklare.

Du slipper leta runt själv

Du slipper leta runt själv

Genom att jämföra mäklare hittar du mäklaren som är bäst för dig.

Enbart kvalitets-kontrollerade mäklare

Enbart kvalitets-kontrollerade mäklare

Genom egna kontroller säkerställer vi att du får svar från seriösa mäklare.

Du förbinder dig inte till något

Du förbinder dig inte till något

Du avgör själv om du vill anlita nån av mäklarna.

Vad tidigare bostadssäljare tycker

Mäklare Östberga

Tänker du sälja din bostad i Östberga?
Vi på Mäklareårsta.se hjälper dig kostnadsfritt att jämför flera mäklare i Östberga i samband med försäljning av din bostad. Mäklarna är kvalitetssäkrade genom Fastighetsmäklarinspektionen och Creditsafe. Vi har hjälpt långt fler än 1000 att hitta rätt mäklare. Du är inte tvungen att använda dig av en av mäklarna när du begär förlag på upplägg från mäklare.

Välja mäklare i Östberga

Bostadsförsäljningen är för många den största affär man gör, därför är det extremt viktigt att hitta rätt mäklare, så att man får ut så mycket som möjligt av sin försäljning. På grund av detta, är det därför viktigt att jämföra mäklare innan man bestämmer sig för vilken mäklare man ska sälja med. På Mäklareårsta.se kan du enkelt och kostnadsfritt få hjälp med detta. Vi har samlat flertalet av de mest etablerade mäklarna i Östberga på Mäklareårsta.se och kan av detta skäl erbjuda en enkel tjänst när du ska jämföra olika mäklare i Östberga. Beskriv endast din bostad, varpå beskrivningen skickas till mäklare i Östberga som därefter kontaktar dig med sitt mäklararvode samt vilka kringtjänster och mervärden som igår i offerten. Fastighetsmäklaren måste förbli opartisk och det är mäklarens plikt att se till att köparens och säljarens intressen bevaras. För att få kalla sig fastighetsmäklare måste man avklarat en högskoleutbildning och har praktiserat 10 veckor på en mäklarfirma. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga instans som reglerar titeln fastighetsmäklare sedan 1984. Mäklarbranschen är franchisedominerad, det innebär att de flesta mäklarkontor är fristående bolag som endast är verksamma under mäklarkedjornas varumärken. Det är därför väldigt viktigt att förstå att det inte är en stor firma i sig man vänder sig till, utan att det i de flesta fall rör sig om mindre privatägda bolag som jobbar under något av de stora mäklarbyråernas varumärken. Man måste därför omsurgsfullt jämföra mäklare innan man väljer vilken mäklare man ska sälja bostaden med. Ska man få ut så mycket det går av sin bostadsförsäljning så det essentiellt att hitta en engagerad mäklare som marknadsför försäljningen på rätt sätt. Samtliga mäklare som är anslutna på Mäklareårsta.se är aktiva medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Detta gör att mäklarna dessutom är försäkrade om något skulle gå snett. Tjänsten är helt gratis och du förbinder dig inte till något. Det är helt upp till dig, om du vill anlita en mäklare som Mäklareårsta.se förmedlar till dig.

Mäklaren i Östberga

Att kunna hitta bästa mäklaren som ska sälja din bostad i Östberga kan verka hur enkelt som helst men det man ofta glömmer är att mäklares tidigare försäljningsresultat i området kan variera. Du bör överväga en del uppenbara perpektiv för att undvika att få en dålig mäklare bland de som uppfyller kriterierna som medlem i branschförbunden, har ansvarsförsäkring och är godkända av FMI. Mäklaren du anlitar ska vara utbildad och godkänd utifrån FMI:s krav, vara medlem i något av de 2 branschförbunden och ha en försäkring som täcker ansvar på miljonbelopp. Fastighetsmäklare som inte följer branschreglerna uppsatta av tillsynsmyndigheten kan prickas av Fastighetsmäklarinspektionen och vid upprepade förseelser uteslutas ut mäklarkåren. Bortsett från det finns även fler aspekter att överväga för att kunna hitta en så bra mäklare som möjligt till just din försäljning i Östberga. Det är vanligt att man inte ser till hela bilden utan att man lägger all uppmärksamhet på mäklarnas priser trots att det är ofta inte alls lika viktigt som vad mäklaren faktiskt inkluderar i priset. De mäklarna som har extremt låga priser har allt som oftast sämre förutsättningar att få ett bra försäljningsresultat då man helt enkelt inte kan lägga obegränsat med tid på just din fastighetsförmedling. Få hellre mer inräknat i mäklararvodet och att mäklaren lovar exempelvis Vip-visningar, fler annonser och så vidare istället för att bara ha prisfokus. Kräv alltid att din fastighetsmäklare själv närvarar på alla visningar och i de fall det är rimligt även tar hjälp av en kollega så dina potentiella köpare lättare kan få svar på sina frågor under visningen. Titta på hur mycket var mäklare kan sälja in sig själv och sin byrå så formar du enkelt en uppfattning av hur bra den av mäklarna du slutligen anlitar på rätt sätt kan leva upp till dina krav gällande försäljningen av bostaden. Om du vill begränsa de omständigheter du vill ta hänsyn till en enda i din utvärdering gällande vilken mäklare i Östberga du till slut fastnar för bör det vara den av mäklarna som lovar att bli mest personligt engagerad i din försäljning och kan lägga mest tid och energi på att få den såld. Det som brukar vara svårast med att välja fastighetsmäklare är allt som oftast att man inte har koll på vilka mäklare som finns i Östberga. Med det kan Mäklareårsta.se helt gratis hjälpa dig med att väga de bästa fastighetsmäklarna mot varann så att du utan att du binder dig till något kan få personliga presentationer från upp till 5 mäklare. De bokar gratis in ett personlig möte med dig där de går igenom vad bostaden är värd och berätta mer om hur de skulle lägga upp planen vid försäljningen, visa referensförsäljningar i ditt område samt vad de andra objekten i området sålts för. Du väljer utifrån fastighetsmäklarnas presentationer sedan själv ifall du önskar gå vidare med en av dem. Ifall inte en enda mäklare uppfylla din förväntningar är du självfallet inte heller förpliktad att anlita en av dem.