Ska du sälja din bostad?

Jämför alla mäklare i Årsta

Välj mäklaren som passar dig bäst!

Här kan du utan kostnad jämföra alla mäklare i Årsta när du vill hitta den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning. Det är snabbt, enkelt och du får oftast svar från mäklare redan samma dag!

Beskriv objektet som ska säljas

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Så här går det till

Skapa en förfrågan

1. Skapa en förfrågan

Skapa en kostnadsfri frörfrågan genom att fylla i formuläret ovan och beskriva bostaden som ska säljas.

Få svar från mäklare

2. Få svar från mäklare

Du kommer att få förslag från upp till 5 olika mäklare som du enkelt kan jämföra mellan.

Välj den bästa mäklaren

3. Välj den bästa mäklaren

När du har jämfört de olika mäklarna så väljer du mäklaren som är bäst lämpad för just din bostadsförsäljning.

Därför bör du använda tjänsten

Du hittar den bästa mäklaren

Du hittar den bästa mäklaren

Jämför du flera mäklare så hittar du lättare mäklaren som passar dig bäst.

Tjänsten är helt kostnadsfri

Tjänsten är helt kostnadsfri

Att jämföra mäklare är helt kostnadsfritt för dig.

Få bättre betalt för bostaden

Få bättre betalt för bostaden

Bästa sättet att få bra betalt för bostaden är att välja en bra mäklare.

Du slipper leta runt själv

Du slipper leta runt själv

Genom att jämföra mäklare hittar du mäklaren som är bäst för dig.

Enbart kvalitets-kontrollerade mäklare

Enbart kvalitets-kontrollerade mäklare

Genom egna kontroller säkerställer vi att du får svar från seriösa mäklare.

Du förbinder dig inte till något

Du förbinder dig inte till något

Du avgör själv om du vill anlita nån av mäklarna.

Vad tidigare bostadssäljare tycker

Mäklare Årsta

Vill du sälja din bostad i Årsta?
MäklareÅrsta.se hjälper dig gratis att hitta rätt fastighetsmäklare i Årsta i samband med din bostadsförsäljning. Alla mäklarna är kvalitetssäkrade genom Fastighetsmäklarinspektionen, FMI, och Creditsafe. Vi har hjälpt över 2000 att hitta rätt mäklare. Du är inte tvungen att anlita någon av mäklarna när du begär förlag på upplägg från mäklare.

Mäklare i Årsta

Försäljningen av ens bostad är troligtvis den största affär man gör i sitt liv, därför är det extremt viktigt att hitta rätt mäklare, så att utfallet blir så fördelaktigt som möjligt. Av ovan nämnda skäl, gör man klokt i att jämföra mäklare innan man bestämmer sig för vilken mäklare man ska sälja med. Mäklareårsta.se hjälper dig helt gratis med detta. Vi har samlat flertalet av de mest etablerade mäklarna i Årsta på Mäklareårsta.se och kan av detta skäl erbjuda en enkel tjänst när du ska jämföra olika mäklare i Årsta. Du behöver bara beskriva din bostad, så skickas informationen till våra anslutna mäklare i Årsta som inom några timmar kontaktar dig med ett aktuellt mäklararvode samt hur mycket tidigare försäljningar de har i området. Mäklaren ska vara en opartisk mellanhand och dennes skyldighet är att ta tillvara både säljarens och köparens intressen. För att få kalla sig fastighetsmäklare måste man slutfört en tvåårig högskoleutbildning och har praktiserat 10 veckor på en mäklarfirma. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga instans som reglerar titeln fastighetsmäklare sedan 1984. Mäklarbranschen är franchisedominerad, det innebär att de flesta mäklarkontor är fristående bolag som driver verksamhet under de stora mäklarkedjornas varumärken. Det är viktigt att man förstår att man inte nödvändigtvis vänder sig till ett stort företag, utan att det i de flesta fall rör sig om mindre privatägda bolag som går under någon av de stora byråernas varumärken. Det är därför viktigt att noga kontrollera och jämföra mäklare innan man bestämmer med vem man vill sälja sin bostad med. Ska man få ut så mycket det går av sin bostadsförsäljning så det essentiellt att hitta en engagerad mäklare som marknadsför försäljningen på rätt sätt. Mäklare som förmedlas via Mäklareårsta.se är registrerade hos Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Detta gör att mäklarna dessutom är försäkrade om något skulle gå snett. Tjänsten är helt gratis och är inte bindande. Det är helt upp till dig, om du vill anlita en mäklare som Mäklareårsta.se förmedlar till dig.

Mäklarna i Årsta

Att leta upp en mäklare på nätet till sin bostadsförsäljning i Årsta låter som en enkel sak men tänk på att mäklarnas erfarenhet kan ha stor variation. Det finns en hel del mer och mindre viktiga faktorer att ta hänsyn till i ditt urval från de mäklare som uppfyller att de krav som ställs av den statliga tillsynsmyndigheten. Mäklaren du anlitar ska vara utbildad och registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen, inneha medlemskap i Fastighetsmäklarförbundet eller Mäklarsamfundet samt ha en försäkring som täcker ansvar på miljonbelopp. En fastighetsmäklare som inte arbetar enligt gällande regelverk kan både varnas av myndigheten och vid upprepade förseelser kan de även bli av med sin mäklarlicens. Utöver detta finns även fler perspektiv att överväga när du ska anlita den bäst lämpade mäklaren till din bostad i Årsta. Det är vanligt att man inte ser till hela bilden utan att man fokuserar på vad mäklarna tar betalt men det vanligtvis är viktigare vad mäklaren räknar in för arbete i arvodet. Lågprismäklarna må vara billiga men ger nästan alltid sig själv ett mycket sämre utgångsläge då man helt enkelt inte kan lägga obegränsat med tid på just din fastighetsförmedling. Se till att få de tjänster och den marknadsföring du vill ha inkluderat i mäklararvodet och att mäklaren lovar exempelvis Vip-visningar, fler annonser och så vidare istället för att bara ha prisfokus. Insistera att mäklaren ska hålla i visningar på egen hand och i de fall det är rimligt även tar hjälp av en kollega så besökarna kan tillvaratas på bästa sätt. Låt mäklarna tävla mot varann så kan du enklare bilda dig en uppfattning av om fastighetsmäklaren du beslutar dig för på bästa sätt kan representera dig och din bostad. Ifall du bara ska ta hänsyn till en omständighet i valet av vilken mäklare i Årsta du slutligen anlitar så borde det vara den mäklare som tveklöst är mest hängiven till din försäljning och kan lägga mest tid och energi på att få den såld. Det som brukar vara svårast med att välja fastighetsmäklare brukar oftast vara att man själv inte vet vilka mäklare som under lång tid haft goda försäljningsresultat. Med just den biten kan vi vara till hjälp så du helt gratis kan syna olika mäklare så du utan förpliktelser kan få personlig kontakt med upp till 5 mäklare. Mäklarna besöker dig kostnadsfritt del för att ge en ungefärlig värdering, presentera sin strategi för hur din bostad skulle säljas på bästa sätt och uppvisa senaste försäljningarna de gjort i området och vad de andra objekten i området sålts för. Du väljer utifrån fastighetsmäklarnas presentationer sedan själv vem av dem du vill anlita för din försäljning. Skulle du inte tycka att någon av mäklarna når upp till dina krav så har du inte heller någon skyldighet att anlita någon av de utan valet är alltid ditt.